Specialisaties

Specialisaties

Fysiotherapie

Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Je lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals je gewend bent. Misschien kan fysiotherapie dan helpen. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en zorgt dat jij optimaal kunt (blijven) bewegen.

Manuele therapie

Manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Ze kijken naar de manier waarop mensen bewegen en zorgen dat de gewrichten beter werken. Hierdoor bewegen ze (weer) soepel en neemt de pijn af.

Hart-, long- en vaatfysiotherapie

Hart-, vaat- en longziekten komen veel voor. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die aan dergelijke chronische aandoeningen lijdt. Deze aandoeningen hebben grote gevolgen voor de kwaliteit van leven en beperken mensen in hun dagelijkse activiteiten.

Schouderrevalidatie

De schouder is een van de meest complexe gewrichten van uw lichaam. Schouderpijn staat daarom ook in de top drie van de meest voorkomende klachten van het lichaam. Hierdoor kunnen vervelende beperkingen uw dagelijks leven bepalen en daar wilt u natuurlijk vanaf.

Geriatriefysiotherapie

Naarmate mensen ouder worden, is de kans groter dat ze klachten krijgen of minder mobiel zijn. Dat geldt zeker voor mensen die niet meer voldoende (kunnen) bewegen. Speciaal voor kwetsbare ouderen en voor mensen op hoge leeftijd met complexe gezondheidsproblemen, is er de geriatriefysiotherapeut.

Fysiofitness

Voor veel mensen is het grote fitnesscentrum te massaal en te zeer gericht op prestatief sporten.
Wij zien dan ook dat er behoefte is aan een mogelijkheid om in een kleine, veelal vertrouwde omgeving (voor diegenen die al een fysiotherapie traject voorafgaand hebben gevolgd) te werken aan het verbeteren, of behouden van conditie en gezondheid, waarbij uw vertrouwde fysiotherapeut nooit ver weg is.